Kläder för alla väder – så håller du stilen oavsett regn eller rusk

Vädret är oberäkneligt och naturen har sina överraskningar att bjuda på. Särskilt nu när de gula löven börjar falla och kylan smyger sig på. Men bara för att det regnar och vinden isar så betyder det inte att din stil måste lida. Med rätt kläder kan du se trendig ut oavsett om det regnar, blåser eller är kallt.

Så klär du dig rätt i alla väder

Det viktigaste är att bära rätt typ av kläder som skyddar mot väder och vind samtidigt som de är trendiga. En vattentät jacka och regnrock är oumbärliga för regniga dagar, medan en varm och isolerande jacka är ett måste för kalla vinterdagar. För att skydda dig mot blåst kan en vindtät jacka vara räddningen.

Investera i kvalitetskläder i hållbara material och som kan stå emot väder och vind. Välj kläder från Pieces i tidlösa färger och mönster som kan bäras säsong efter säsong. På så sätt kan du se snygg ut oavsett årstid.

De bästa basplaggen som räddar alla garderober

Basplagg är sådana klädesplagg som kan kombineras med andra kläder för att skapa en rad olika stilar. De är ofta enkla, tidlösa och hållbara, vilket gör dem till en perfekt grund för alla garderober. De gör det definitivt lättare att sätta ihop stilsäkra och mångsidiga outfits för olika tillfällen.

Kvinnors basplagg

  1. Svart kavaj – Ett säkert kort som enkelt kan kombineras med både klänningar och byxor för en elegant look. Likväl som på kontoret eller en utekväll med vännerna.
  2. Jeans – Ett par mörkare jeans i god kvalitet är ett måste. Matcha med en snygg topp och kavaj för en middag eller svep dig i en mysig stickad tröja för en mer avslappnad look.
  3. Svarta byxor – En rak eller smal siluett fungerar för både formella och informella tillfällen. Klä upp med en sidenblus och klackar eller klä ner med en enkel topp och sneakers.

Herrars basplagg

  1. Marinblå kostym – Ett klassiskt val som passar året om. Bär den med en vit skjorta och slips för formella tillfällen eller mixa och matcha kostymbyxan och kavajen med andra plagg för mer avslappnade events.
  2. Skjortor – Skaffa olika skjortor i neutrala och enfärgade toner som vitt, svart och ljusblått. Kan enkelt matchas med både jeans och kostymbyxor beroende på tillfälle.
  3. Jeans – Ett par snygga jeans i god kvalitet är oumbärliga i en mans garderob. Kan bäras med en kavaj och skjorta för en semi-formell stil eller med en tröja och sneakers för en mer avslappnad look.

En komplett och funktionell garderob kan göra underverk för både stil och självförtroende. Och oavsett väderförhållanden behöver du inte kompromissa med din stil.