Enkel och smidig vägning

Snart börjar årets jaktsäsong. Se till att du har all utrustning – även det som behövs efter jakten.

Exakt vikt

En hängvåg kan vara bra att ha. Då kan du enkelt och smidigt väga delarna som du styckar och få en exakt vikt. Det här är en praktisk hängvåg med så kallat IP65, vilket betyder att den har ett skydd mot både vatten och damm. Vågen är tillverkad i rostfritt stål med LCD-display som har 1,2 centimeter höga siffror.
Hängvågen har en HOLD-funktion så att du kan läsa av vikten i lugn och ro när du har tagit ner det som skulle vägas.

Denna otroligt smidiga hängvåg är utrustad med en karbinhake i rostfritt stål som har en säkerhetslåsning. Karbinhakens öppning mäter cirka 1,5 centimeter. S-kroken är även den i rostfritt stål – allt för att du ska kunna känna dig trygg i att du får en hängvåg som håller lång tid framöver. På S-kroken är öppningen cirka 2,5 centimeter.
Hur hängvågen drivs? Jo, den är batteridriven. Du behöver tre stycken 1,5 V AA-batterier. Den smarta lösningen med att vågen har en automatisk OFF-funktion av displayen när tre minuter utan laständringar gått gör att du sparar på batterierna – ett ytterligare plus i kanten för den användbara hängvågen! Vill du inte ha den automatiska OFF-funktionen? Inga problem, det är bara att stänga av den i så fall.

Många användningsområden

Självklart är en hängvåg ett utomordentligt redskap även i många andra sammanhang än just jakt. Det är även en typ av våg som används mycket inom detaljhandeln, sjukvården samt lantbruket.

Kanske behöver du väga ditt bagage inför resa?

En hängvåg har många användningsområden och lämpar sig alldeles perfekt när du vill ha en pålitlig vikt. Här får du en våg som underlättar själva vägningsuppgiften. De mindre modellerna passar utmärkt i hemmet och vad kan vara smidigare att ta med än en liten hängvåg vid fisketuren?